Over Kidslution

Ik ben Claudia Bovendeert, eigenaresse van Kidslution.

Na een studie aan de pedagogische academie basisonderwijs (PABO) en het behalen van Onderwijskundige certificaten aan de Katholieke Universiteit van Leuven(B) heb ik na drie jaar praktijkervaring in het onderwijs, besloten om zelf een gastouderbureau op te zetten. Gezien mijn pedagogische achtergrond bent u verzekerd van een professionele, kwalitatieve en betrouwbare werkwijze.


De naam Kidslution komt van de twee Engelse woorden ‘kids’ en ‘solution’. Het is een vrije vertaling van ‘oplossing voor kinderen’.


Met mijn gastouderbureau streef ik naar een snelle en zorgeloze ondersteuning bij het vinden van een ‘tweede thuis’ voor uw kind. Een goede match tussen vraag- en gastouder is hiervoor van wezenlijk belang.


Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u uw vraag- of gastouder zelf al gevonden hebt (denk hierbij aan opa, oma of kennis). U hebt namelijk gezien dat het officieel registreren van het opvangen van uw kinderen belastingtechnisch voordelig uitvalt en dus laat u uw gastouder registeren bij Kidslution. De papieren rompslomp van het officieel registreren, de bemiddeling en de administratie die hierbij komt kijken neem ik u allemaal uit handen.


Kiest u voor Gastouderbureau Kidslution, dan kiest u gegarandeerd voor kwaliteit door professionaliteit en betrouwbaarheid.


Kidslution is niet alleen uw gastouderbureau dat de bemiddeling verzorgt, maar is tevens ook het aanspreekpunt voor een goede begeleiding en ondersteuning. Dit zowel voor vraag- als gastouder.

 

Ik hoop op een prettige samenwerking!

 

Claudia Bovendeert