Gastouderopvang

Gastouderopvang is kleinschalig en informeel

Gastouderopvang vindt plaats bij de gastouder thuis of eventueel bij u thuis. Er zijn tijdens de opvang maximaal 6 kinderen, inclusief de eigen kinderen van de gastouder aanwezig. Het is daardoor kleinschalig en snel vertrouwd, voor u en uw kind. U zult merken dat u en uw kinderen een persoonlijke band opbouwen met de gastouder. Dat geeft rust.

Flexibiliteit en zorgzaamheid

Met kinderopvang via een gastouder is het mogelijk om met allerlei wensen van u als ouders rekening te houden. Zo kan bijvoorbeeld goed rekening worden gehouden met de slaap- en eetgewoontes van de kinderen tijdens de kinderopvang bij de gastouder, of u maakt afspraken rondom televisie kijken en computerspelletjes.
Bovendien is gastouderopvang flexibel. Een gastouder kan vaak op wisselende tijden kinderopvang verzorgen en u betaalt natuurlijk alleen de daadwerkelijk afgenomen uren.
Kinderopvang tijdens het weekend, ’s avonds en zelfs ’s nachts, behoort bij veel gastouders tot de mogelijkheden. U kunt de opvangtijden, eventueel per maand, of per week, in overleg met de gastouder vaststellen.
Neem contact met ons op om de beste kinderopvang voor u te vinden >>

Een goede gastouder vinden

Gastouderbureau Kidslution helpt u bij het zoeken naar een geschikte gastouder die past bij uw wensen voor gastouderopvang van uw kinderen. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat u zich vertrouwd voelt bij de gastouder van uw kind. Het gaat tenslotte om uw dierbaarste bezit, en daar hoort de juiste opvang bij.

Gastouderbureau Kidslution heeft in heel Zuid-Limburg zeer goed en zorgzame gastouders. Zoekt u kinderopvang? Neem dan snel contact met ons op >>. GOB Kidslution helpt u met het vinden van een gastouder die bij u past!