Gastouders

Tot ruim € 5.000 bijverdienen als gastouder!

Een gastouder vangt tegen betaling kinderen op in een huiselijke sfeer. Deze opvang kan bij de gastouder thuis plaatsvinden maar ook in het huis van de vraagouder.
Kidslution werkt daarbij met een adviestarief per uur. Met de opvang van 1 kind, gedurende 24 uur per week verdient u al gauw € 5.000 per jaar!

 

Direct aanmelden?

Bent u nog geen gastouder bij Kidslution maar heeft u wel belangstelling om dit te worden? Neem dan gerust contact op!

 

Gastouder worden

De belangrijkste kwaliteiten van een gastouder zijn dat deze er plezier aan beleeft met kinderen op te trekken en graag voor ze zorgt. De kinderen die door gastouders worden opgevangen zijn tussen de 0 en 12 jaar oud. Gastkinderen zijn te gast bij de gastouder gedurende de uren per dag dat hun ouders werken of studeren. Een kind wordt aan het begin van de werkdag naar de gastouder gebracht en aan het eind van de werkdag weer door de ouders opgehaald. Het is geen enkel probleem als u zelf kinderen heeft, de gastkinderen draaien gewoon mee met uw gezin. 

Sommige gastouders staan er eveneens voor open om gastkinderen op te vangen wanneer de ouders van de kinderen ’s nachts, ’s avonds of in het weekend moeten werken. De gastouder en de ouders spreken onderling af op welke tijden het brengen en halen gebeurt.

 

Het verzorgen van professionele en kwalitatief hoogwaardige opvang

Ook Kidslution hecht veel waarde aan professionele en kwalitatief hoogwaardige opvang. Daarvoor stellen wij eisen aan onder meer de opvanglocatie en ontvangt elke gastouder uitgebreide documentatie om de dagelijkse kinderopvang adequaat in te vullen. De overheid stelt tevens nog een aantal aanvullende opleidingseisen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Kidslution.